Nehézségi fok: ①②③
Költség: ①②③
Elkészítési idő: 20 perc
Várakozási idő: perc
Hozzávalók (2 adaghoz):
- 1 doboz Linda McCartney vöröshagymás-rozmaringos kolbász
- 20 dkg sárgarépa szálasra reszelve
- 20 dkg fejeskáposzta szálasra reszelve
- 20 dkg endívia saláta apró darabokra tépkedve
Az ezersziget öntethez :
- 150 g Real Nature laktózmentes görög joghurt
- 2 ek NÖM laktózmentes tejföl
- 1 ek majonéz
- 5 fej reszelt vöröshagyma
- 5 gerezd reszelt fokhagyma
- 1 kk cukor
- 1 kk citromlé
- 1 csipet bors
- 1 kk fűszerpaprika
- 1 csipet só
Elkészítése:
A kolbászokat tegyük grill rácsra és a sütő grill fokozatán készítsük el előírás szerint.
Az öntet hozzávalóit keverjük össze, majd öntsük a salátakeverékre.