Nehézségi fok: ①②③

Költség: ①②③

Elkészítési idő:  20 perc

Várakozási idő:  perc

 

Hozzávalók (2 adaghoz):

  • 1 doboz Linda McCartney vöröshagymás-rozmaringos kolbász
  • 20 dkg sárgarépa szálasra reszelve
  • 20 dkg fejeskáposzta szálasra reszelve
  • 20 dkg endívia saláta apró darabokra tépkedve

 

Az ezersziget öntethez :

  • 150 g Real Nature  laktózmentes görög joghurt
  • 2 ek NÖM laktózmentes tejföl
  • 1 ek majonéz
  • 5  fej reszelt vöröshagyma
  • 5 gerezd reszelt  fokhagyma
  • 1 kk cukor
  • 1 kk citromlé
  • 1 csipet bors
  • 1 kk fűszerpaprika
  • 1 csipet só

 

 

 

 

 

 

Elkészítése:

A kolbászokat tegyük grill rácsra és a sütő grill fokozatán készítsük el előírás szerint.

Az öntet hozzávalóit keverjük össze, majd öntsük a salátakeverékre.