A tésztához: 🍓Keverj össze 350 ml Joya mandula protein italt ital 1 evőkanál almaecettel, a folyadékot keverd jól össze és tedd félre 5 percre. Ezután adj hozzá 120 ml olajat, 200 g cukrot és egy kis vaníliakivonatot. 🍓Eközben 300 g lisztet keverj össze 2 evőkanál kukoricakeményítővel, 2 teáskanál sütőporral, egy csipet sóval és 1 teáskanál citromhéjjal. Ezután habverővel keverd össze az összes hozzávalót. Ne keverd túl sokáig. 🍓A masszát öntsd olajozott sütőformába és süsd 180°C-on kb. 50 percig. (A sütési idő a sütőformától függően változik, ezért érdemes pálcikával tesztelni, hogy átsült-e a tészta). A krémhez: 🍓 Keverj össze 400 ml Joya mandula főzőkrémet és 250 g vegán krémsajtot, adj hozzá 60 g porcukrot és botmixerrel jól keverd ki. Ezután adj hozzá apróra vágott epret és hűtsd legalább 1 órán át. 🍓 A kész tortát oszd 3 részre. Az alsó rétegre kend a krémet, a tetejére helyezz még egy réteget majd és ismételd meg a folyamatot. 🍓 Díszítsd a kész tortát friss bogyós gyümölcsökkel, ehető virágokkal, egy marék kókuszreszelékkel és azonnal tálald! ❤️