Hozzávalók:

  • 1db kígyóuborka
  • 40dkg Real Nature görög stílusú joghurt
  • 0.5 citrom leve
  • csipetnyi só és fehérbors
  • 2 ek. olívaolaj
  • gerezd fokhagyma
  • 1 kk. szárított kapor                                                                                                                                                                          

    Elkészítése:

    Az uborkát  meghámozzuk és lereszeljük.

    A görög joghurtba keverjük a préselt fokhagymát, majd pár csepp citromlével, sóval, fehérborssal és olívaolajjal ízesítjük. Leheletnyi kaporral megszórva kínáljuk, miután fél órán keresztül hűtőben pihentetjük, hogy az ízek összeérjenek.

                                                                                                                                                                                                

Tipp: készíthetjük Real Nature 2 % görög joghurttal vagy laktózmentes joghurttal is.

Kínálhatjuk zöldségcsíkokkal, Terra chipssel vagy gyroshoz.