A kiadós ünnepi lakomák között néha jól tud jönni egy könnyedebb nassolni való is. A dekoráció pedig még egy egyszerűbb ételből is ünnepi lakomát tud varázsolni.

Hozzávalók:
125 g Real Nature túró

250 g Real Nature Trio hummusz (citromos, keleti)

1 doboz Good Milk natúr görög joghurt

2 gerezd fokhagyma

só ízlés szerint

zöldségek a díszítéshez (uborka, saláta, sárgarépa, retek)

Elkészítés:
Egy mély tálba beleöntjük a joghurtot, a hummuszt és belemorzsoljuk a túrót. Ezután a fokhagymát vagy fokhagymanyomón belenyomjuk, vagy apróra vágjuk, pici sóval ízesítjük. Az egészet jól elkeverjük, amíg a massza krémes nem lesz. Az Uborkát meghámozzuk, bevagdossuk az oldalait, a tetejét levágjuk és répával, valamint retekkel díszítjük.