1. Hámozzuk le a hagymát, a burgonyát és a céklát, és aprítsuk fel.
2. Melegítsük fel az olajat egy nagy serpenyőben, és enyhén pirítsuk meg a hagymát. Ezután adjuk hozzá a burgonyát és a céklát, majd pároljuk.
3. Tegyük hozzá a zöldségeket és főzzük kb. 15 percig. Adjuk hozzá a lereszelt torma felét és a pürésítsük botmixerrel.
4. Addjuk hozzá a Joya Finesse Szójatejszínt, ízesítsük sóval, borssal, cukorral és szerecsendióval.
5. Keverje össze a Joya Crèmesse-t a maradék reszelt tormával, sóval, borssal és ezzel díszítsük leves tetejét tálaláskor.
Tipp : A frissen reszelt torma helyett üveges torma is használható.

 

ÖSSZETEVŐK
250 g vörös cékla
200 g burgonya
500 ml zöldségleves
200 ml Joya Finesse Szójatejszín
1 db hagyma
20 g torma
3 ek olívaolaj
Só, bors, cukor és szerecsendió
100 g Joya Crèmesse

 

Forrás: www.joya.info/