Ez a finom tiramisu chia puding tökéletes reggelire, uzsonnára vagy desszertnek

 

Nehézségi fok: ②③

Költség: ②③

Elkészítési idő: 30  perc

Várakozási idő:  egy éjszaka

 

Hozzávalók 2 adaghoz:

  • 250 ml Joya mandula ital
  • 5 evőkanál chia mag
  • 125g Joya bio szójagurt
  • 2 tk juharszirup
  • 1/2 teáskanál vanília kivonat
  • 1 tk kakaópor
  • 1 teáskanál kávé 

     

    Elkészítése:

    Keverjük össze a chia magot a  mandulaitallal. Hagyjuk állni egy kicsit, majd ismét jól keverjük össze. Adjunk hozzá a  szójagurtot és juharszirupot, keverjük össze az egészet, és osszuk el három tálba.

    Az első tálhoz adjuk hozzá a kakaóport és jól keverjük össze.

    Adjuk hozzá a kávét a második tálhoz.

    Adjuk hozzá a vaníliakivonatot a harmadik tálhoz.

    Tegyük az összes tálat a hűtőszekrénybe legalább 4 órára, vagy lehetőleg egy éjszakára.

    Két pohárba rétegezzük a pudingot a háromféle keverékből és tegyünk a tetejére  egy kevés szójagurtot. Kakaóporral díszítsük.