Két kedvenc ételünk egyesül: Répatortás palacsinta 😍

Hozzávalók:

150 g teljes kiőrlésű liszt
25 g cukor
15 g reszelt  kókuszdió
1 1/2 teáskanál sütőpor
1 csipet só
250 ml Joya 0% zabital
15 g  olvasztott margarin
60 g finomra reszelt sárgarépa
vanília
15 g darált dió

Keverjük össze a lisztet, a cukrot, a sütőport, a sót és a vaníliát egy nagy tálban.
Adjuk hozzá a sárgarépát, a Joya zabitalt, a margarint és a kókuszt, majd keverjük össze.
Hagyjuk a tésztát 5 percig pihenni, miközben a serpenyőt közepes hőfokra előmelegítjük.

Tegyünk a serpenyőbe egy kevés margarint és adjunk hozzá palacsintánként kb. 1,5 evőkanálnyi tésztát. Körülbelül 9 palacsintának kell elkészülnie.
Minden palacsinta tetejére szórjunk egy kis darált diót, és fordítsuk meg, amikor a szélei már kissé szilárdnak tűnnek.
Süssük még néhány percig a másik oldalon is. Tartsuk melegen, amíg az összes palacsinta ki nem sül.

Tálaljuk reszelt kókusszal, sárgarépával és juharsziruppal.