Sütőtökös zabkása

Nehézségi fok: ①②③ Költség: ①②③ Elkészítési idő: 20 perc Várakozási idő:   óra Hozzávalók : 50g zabkása 1 teáskanál lenmag 200 ml Joya friss zabital 80g  sütőtökpüré 1 ek. juharszirup Sütőtökös pite fűszer* egy csipet só Feltétek: Pekandió, gomasio, mandulavaj *Alternatív módon a fahéj is használható Elkészítése: Tegyünk zabpelyhet, lenmagot és a Joya italt egy kis…

Bővebben

Vegán krém

Nehézségi fok: ①②③ Költség: ①②③ Elkészítési idő: 20 perc Várakozási idő:   óra Hozzávalók 4 személyre: 500 ml Joya szójaital 30 ml ecet Elkészítése: Vegán krémsajt alternatívát keres? Talán van olyan is, amit otthon is könnyen elkészíthet? Akkor jó helyen jár! Csak 2 összetevőre van szükség: 500 ml Joya szójaital és 30 ml ecet. Forraljuk fel…

Bővebben

Almás morzsatorta

Ez a finom almás omlós torta krémsajtos töltelékkel tökéletes desszert ! Morzsához: 125 g liszt 1 teáskanál fahéj 140 g cukor 70 g vegán vaj, megolvasztva és kihűtve 1 teáskanál vanília kivonat 1/4 teáskanál tengeri só Töltelékhez: 220 g szobahőmérsékletű vegán krémsajt, 1 evőkanál barna cukor 1 evőkanál kukoricakeményítő Almatöltelék: 2 teáskanál fahéj 2 nagy…

Bővebben

Gőzgombóc

Osztrák különlegességgel kezdjük az új évet 😋 Önök is szeretik a gőzgombócot? Hozzávalók:  200 ml Joya szójaital 20 g cukor 20 g friss élesztő 350 búzaliszt 50 g repceolaj 4 ek szilvalekvár 60 g mák 40 g porcukor 100 g vegán margarin                          …

Bővebben

Kávé fűszeres keksszel

Hangulatos téli pillanatokat élhetünk át ezzel a finom különleges Latte-val szuper könnyű elkészíteni, és tökéletes a kedvenc sütik mártogatásához! Mindössze annyit kell tenni, hogy  habosítsuk fel a Joya Barista zabitalt és töltsük a csészébe , majd mártogassuk bele fahéjjal, szegfűszeggel ízesített kekszet. 

Bővebben

Gesztenyés rizottó

Gyors ebédnek tökéletes, hogy elég helyet hagyjon a karácsonyi vacsorának és sok sütinek Hozzávalók: 2 evőkanál olaj 150 g rizottó rizs 150 ml Joya zabital 300 ml zöldség alapleves 1 citrom 3 ek. rizs főzőkrém 200 g előfőzött gesztenye 1 ek élesztőpehely 2 evőkanál olajban pároljunk meg finomra vágott hagymát . Adjunk hozzá 150 g…

Bővebben

Narancsleves

Nehézségi fok: ①②③ Költség: ①②③ Elkészítési idő: 30 perc Várakozási idő: Hozzávalók 4 személyre: 1 l narancslé 4 db narancs 1 db répa 1 csomag vaníliás pudingpor 1 db fahéjrúd pár szem szegfűszeg 1 csipet só 2 ek vagy ízlés szerint nádcukor 2 dl Joya mandula főzőkrém 1 szál petrezselyem vagy csillagánizs díszítéshez Elkészítése:  A narancslében elkeverjük…

Bővebben

Almás morzsasüti

Mi lenne, ha meglepnénk családunkat vagy barátainkat ebben a karácsonyi időszakban ezzel az álomszép almás sütivel? Összetevők: SZÓRÁS: 125 g liszt 1 teáskanál fahéj 140 gramm cukor 70g vegán vaj, olvasztva és hűtve 1 teáskanál vanília kivonat 1/4 teáskanál tengeri só TÖLTELÉK: 220g vegán krémsajt, szobahőmérsékletű 1 evőkanál barna cukor 1 evőkanál keményítő ALMÁS TÖLTELÉK…

Bővebben

Paradicsomos orzo

Az új őszi kényeztető ételünk – krémes, egytálétel paradicsomos orzo . Hozzávalók: – 100 ml Joya szója főzőkrém – 250 g orzo – 10 ml olívaolaj – 2 gerezd fokhagyma, apróra vágva – 400 g paradicsom konzerv (apróra vágott paradicsommal) – 350 ml zöldségalaplé – 1/2 teáskanál cukor – 1 teáskanál szárított fűszernövény – 1/4…

Bővebben