Tiramisu

Nehézségi fok: ① ②③ Költség: ①②③ Elkészítési idő: 30  perc Várakozási idő:  2 óra-1 éjszaka Hozzávalók : 25dkg mascarpone 10 dkg cukor 3 db tojás 2 dl NÖM Wiener jegeskávé 2 evőkanál rum 200g babapiskóta a tetejére két e.k. kakaópor díszítéshez pár szem eper Elkészítése: A mascarponét egy nagy keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a cukrot és…

Bővebben

Banános muffin

Nehézségi fok: ① ②③ Költség: ①②③ Elkészítési idő: 30  perc Várakozási idő:  35-40 perc Ezek a szaftos banános muffinok minden bizonnyal feldobják a napját.   Hozzávalók kb.12 darabhoz: 250 ml Joya mandulaital 2 evőkanál lenmagliszt 1 tk almaecet 120 ml juharszirup 80 ml kókuszolaj 2 banán 250 g liszt 1/2 csomag sütőpor 1/2 teáskanál só…

Bővebben

Tiramisu chia pudding

Ez a finom tiramisu chia puding tökéletes reggelire, uzsonnára vagy desszertnek   Nehézségi fok: ① ②③ Költség: ①②③ Elkészítési idő: 30  perc Várakozási idő:  egy éjszaka   Hozzávalók 2 adaghoz: 250 ml Joya mandula ital 5 evőkanál chia mag 125g Joya bio szójagurt 2 tk juharszirup 1/2 teáskanál vanília kivonat 1 tk kakaópor 1 teáskanál…

Bővebben

Vegán kekszes jégkrém

Ezzel a recepttel elkészíthetjük saját krémes, vegán süteményfagyinkat. Nagy öröm minden vegán fagyirajongónak! Nehézségi fok: ①②③ Költség: ①②③ Elkészítési idő: 300  perc Várakozási idő:  25 perc   Hozzávalók (4 adaghoz): 250 g Joya szójaital 250 g kókusztej 115 g cukor 1 g só 0,5 g guargumi 0,5 g szentjánoskenyérgumi 150 g vegán csokis keksz vaníliakrémes…

Bővebben

Túrós pite

Nehézségi fok: ①②③ Költség: ①②③ Elkészítési idő: 90  perc Várakozási idő:  30 perc   Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta 5 ek. sárgabarack lekvár A krémhez: 50 dkg Real Nature túró 1 csomag vaníliás pudingpor 0,5 l tej vagy laktózmentes verzióban 0,5 l NÖM laktózmentes tej 15 dkg kristálycukor 1 bio citrom lereszelt héja 1 tojás…

Bővebben

Spenótos gnocchi

Nehézségi fok: ①②③ Költség: ①②③ Elkészítési idő: 25  perc Várakozási idő:   perc   Hozzávalók 2 személyre: 1 zacskó konyhakész gnocchi 200 g leveles mélyhűtött spenót 1 citrom 50 g vaj 200 g NÖM cottage cheese vagy 215 g NÖM PRO cottage cheese 200 ml főzőtejszín só és bors ízlés szerint 100 g Real Nature füstölt…

Bővebben

Hollandi szósz

A díjnyertes séf, Siegfried Kröpfl szenvedéllyel varázsol vegán recepteket, és minden Joya-kedvelőt elvarázsol egy álomszerű hollandi szósszal – természetesen tisztán zöldségalapú!   Nehézségi fok: ①②③ Költség: ①②③ Elkészítési idő: 25  perc Várakozási idő:   perc   Hozzávalók : A szószhoz: 250 g kesudió 1 teáskanál kala namak (fekete só) 1 tk kurkuma por 1 evőkanál élesztőpehely…

Bővebben

Matcha-mandula shake

Azt mndják,hogy  Japánból származó, finomra porított matcha zöld tea rengeteg antioxidánst tartalmaz, amelyek megvédhetik a sejteket a negatív környezeti hatásoktól. A Barista Mandula italunk nem csak a tökéletes habot, hanem a kellemes és nyugodt hangulatiot is biztosít cukor nélkül.   Nehézségi fok: ①②③ Költség: ①②③ Elkészítési idő:   perc Várakozási idő:  3 perc   Hozzávalók :…

Bővebben

Polentatorta mandulával és rozmaringgal

Ha szereti a  szokatlan kombinációkat, próbálja ki ezt az  édes polenta tortát rozmaringgal. Ez a vegán süteményvariáció  cukormentes, tisztán növényi alapú  és csodálatos délutáni nassolni való,  igazán jól passzol a hangulatos téli napokhoz. Nehézségi fok: ①②③ Költség: ①②③ Elkészítési idő:  35 perc Várakozási idő:  20 perc   Hozzávalók : (8 adaghoz) 20 ml olívaolaj 120…

Bővebben

Real Nature palacsinta

Nehézségi fok: ①②③ Költség: ①②③ Elkészítési idő:  30 perc Várakozási idő:  perc   Hozzávalók : (kb. 15 darabhoz) 20 dkg liszt 2db tojás 3 db Joya Mlik zabital 3,5% 2 dl  szénsavas ásványvíz 1 csipet só 3 ek. olaj+ a sütéshez Elkészítése: A hozzávalókat összekeverjük és kézi habverővel csomómentesen elkeverjük. Felhevített, olajozott serpenyőben mindkét oldalukat…

Bővebben