A habosításra leginkább ajánlott növényi tej a Barista a Joyától

CAPPUCCINO A legnépszerűbb az olaszoknál, egy csésze presszó kávé tejjel és tejporral felöntve. LATTE MACCHIATO A macchiato három rétegű, melyet üvegpohárban csodálhatunk meg. Itt az öntés sorrendje: először a forró tej, majd a tejhab és végül a forró kávé. CAFFÈ LATTE A latte-t is nagy csészében kínálják. Ehhez a kávé után öntjük a forró tejet,…

Bővebben

BÖGRÉBEN SÜLT CSOKOLÁDÉS SÜTEMÉNY (Laktózmentes recept)

Hozzávalók: 4 ek liszt 1 lágy banán 2 ek kakaópor 2-3 ek agave szirup 2-3 ek Joya Bio Pur Szójaital 1/2 ek tejszín 1/2 ek sütőpor 2 db csokoládé 1. A törjük össze a banánt és keverjük el a száraz hozzávalókkal egy tálban. 2. Ezután óvatosan keverjük a Joya Bio Pur italt és az agávé…

Bővebben

MANGO LASSI

Hozzávlók: • 100 ml mangópüré • 300 ml narancslé • 300 g Joya Bio Natúr Joghurt 1. Keverjük össze a hozzávalókat turmixgépben. Édesíthetjük mézzel vagy agávé sziruppal ízlés szerint. 2. Végül öntsük üvegtálba, és díszítsük mentalevéllel. En’Joya! http://joya.info/

Bővebben

AVOKÁDÓ DIP

Hámozzuk meg avokádót és keverjük krémesre a Joyagurttal egy tálban. Adjuk hozzá egy fél citrom levét, préseljünk rá egy gerezd fokhagymát, sózzuk, borsozzuk. Ízlés szerint chilivel is megszórhatjuk. A végén addig keverjük, amíg sima dip nem keletkezik. Tipp: Tökéletes mártogatós tortillához, chipshez vagy csíkokra vágott zöldségekhez (uborka, zeller és sárgarépa). HOZZÁVALÓK 1 érett avokádó 150…

Bővebben

ZÖLDSÉGLEVES CSICSERIBORSÓ

Kevesebb, mint félóra alatt elkészül ez az ízletes vegán leves sok zöldséggel és fehérjében gazdag csicseriborsóval.

GRÁNÁTALMA-BROKKOLI TURMIX

Ez a mélypiros, gránátalmalével és brokkolival készült turmix bármely évszakban kiváló vitaminforrás. Télen fagyasztott bogyós gyümölcsökkel is készíthetjük, jégkockák helyett pedig adjunk ilyenkor hozzá egy kis vizet.

SÜTŐTÖKLEVES KURKUMÁVAL

A sárga boldoggá tesz  😊 és ez a bársonyos leves beveti a “szuper fűszer”-t, a Kurkumát is. Tejszín nélkül, kókusztejjel készül.

SPÁRGAKRÉMLEVES SZEZÁMMAL, TEJMENTESEN

Tudtad, hogy a szezám és a spárga nagyon jól illik egymáshoz? Egy kis tahini segítségével megújíthatjuk a hagyományos spárga krémlevest. Természetesen ez a leves tejmentes, hiszen növényi Joya főzőkrémmel készül : )

TEJMENTES FÁNK A JOYÁTÓL

Végre egy finom, tejmentes fánk, mely nem zsírban sül, vagyis nem kell forró olajjal és nem zsíros ujjakkal vacakolni… ; ) A kókusz extra könnyedséget és frissességet ad hozzá.