MANDULA LEVENDULA MACCHIATO

  A krémes barista mandulaital és a pirított mandula íze mennyeien harmonizál a közepesen sötétre pörkölt kávéval és a levendula sziruppal. Mindenképpen ki kell próbálni!   Hozzávalók ( 1 adaghoz):   200 ml Joya barista mandulaital 40 ml espresso 0,5 teáskanál levendula szirup   Elkészítése: Habosítsuk fel a barista mandulaitalt és öntsük egy magas pohárba.…

Bővebben

ŐSZI CHIOGGIA CÉKLASALÁTA

Itt az ősz és a céklaszezon! Próbálta már a choggia céklát? A saláta nem csak finom lesz tőle, de gyönyörű is.

KÓKUSZOS SÜTEMÉNY- THERMOMIX KÉSZÜLÉKHEZ ÍRT RECEPT

1. Melegítsük elő a sütőt 180 ° C-ra (felső és alsó hő). Fedjük le a sütőlapot sütőpapírral. 2. Adjuk a diót, a mandulát, a mogyorót és a sárgarépát a keverőedénybe, és pároljuk 20 másodpercig. 3. Adjuk hozzá a lisztet, a cukrot, a reszelt kókuszdiót, a sütőport, a vaníliáscukrot, a kakaóport és a fahéjat, majd főzzük 10 másodpercig 4.…

Bővebben

KARAMELLÁS SHAKE PISKÓTÁVAL, TEJMENTESEN

Ha az ember nem tudja eldönteni, hogy jégkrémet, kekszet vagy süteményt egyen, készítsen egyszerre mindháromból finomságot! Ebben a receptben a tejmentes Joya jégkrém ropogós süteményekkel és jéghideg mandulaitallal keveredik. Ki ne ismerné ezt a különlegességet a kávézókból. Most próbáljuk ki otthon a karamellás-mandulás változatban. Tegyünk 2 gombóc Joya mandulás karamella fagyit és 400 ml Joya Mandulaitalt…

Bővebben

HIDEG UBORKA LEVES TEJMENTESEN

Tegyük a kaprot a mixerbe, keverjük 3 másodpercig és nyomkodjuk le a széléről spatulával. Adjuk hozzá az uborkát, a Joya bio szójatejet, a Joya Bio natúr szójagurtot, a citromlevet, sót és borsot és keverje 30 másodpercig. Sózzuk, borsozzuk, öntsük egy tálba és kb. 2 órára tegyük a hűtőbe. Tálaljuk az uborkalevest mentával díszítve.   MUNKAIDŐ:  15 perc. VÁRHATÓ IDŐ: 2 óra hűtés   HOZZÁVALÓK…

Bővebben

AZ ÉLELMISZER-TRENDEK 2018 MIT FOGUNK ENNI 2018-BAN?

Új év, új élelmiszer-trendek. A laboratóriumi húsoktól a szuper-gombákig húzódik a jövő táplálkozási tendenciáinak skálája. Összefoglaltuk Önöknek az élelmiszer-szakértők előrejelzéseit, és különösen örülünk a harmadik trendnek 🙂 VIRÁGOS AROMÁK Magok, levelek és gyökerek mellett ma már a virágok is a kulinária felfedezettjei. Legyen ez extravagáns, de ehető dekoráció vagy új ízösszetevő – jöhet a színes virágeső!…

Bővebben

TORMÁS CÉKLALEVES VEGÁN MÓDRA A JOYÁTÓL

1. Hámozzuk le a hagymát, a burgonyát és a céklát, és aprítsuk fel. 2. Melegítsük fel az olajat egy nagy serpenyőben, és enyhén pirítsuk meg a hagymát. Ezután adjuk hozzá a burgonyát és a céklát, majd pároljuk. 3. Tegyük hozzá a zöldségeket és főzzük kb. 15 percig. Adjuk hozzá a lereszelt torma felét és a…

Bővebben

A habosításra leginkább ajánlott növényi tej a Barista a Joyától

CAPPUCCINO A legnépszerűbb az olaszoknál, egy csésze presszó kávé tejjel és tejporral felöntve. LATTE MACCHIATO A macchiato három rétegű, melyet üvegpohárban csodálhatunk meg. Itt az öntés sorrendje: először a forró tej, majd a tejhab és végül a forró kávé. CAFFÈ LATTE A latte-t is nagy csészében kínálják. Ehhez a kávé után öntjük a forró tejet,…

Bővebben

BÖGRÉBEN SÜLT CSOKOLÁDÉS SÜTEMÉNY (Laktózmentes recept)

Hozzávalók: 4 ek liszt 1 lágy banán 2 ek kakaópor 2-3 ek agave szirup 2-3 ek Joya Bio Pur Szójaital 1/2 ek tejszín 1/2 ek sütőpor 2 db csokoládé 1. A törjük össze a banánt és keverjük el a száraz hozzávalókkal egy tálban. 2. Ezután óvatosan keverjük a Joya Bio Pur italt és az agávé…

Bővebben

MANGO LASSI

Hozzávlók: • 100 ml mangópüré • 300 ml narancslé • 300 g Joya Bio Natúr Joghurt 1. Keverjük össze a hozzávalókat turmixgépben. Édesíthetjük mézzel vagy agávé sziruppal ízlés szerint. 2. Végül öntsük üvegtálba, és díszítsük mentalevéllel. En’Joya! http://joya.info/

Bővebben