Hideg, frissítő uborkaleves

Nehézségi fok: ①②③ Költség: ①②③ Elkészítési idő: 90 perc Várakozási idő: 20 perc Hozzávalók 2 főre: • 2 evőkanál olívaolaj • 0,5 fehér hagyma • 1 uborka • 500 ml zöldségalaplé • 1-1csipet só és bors • 1 csipet kapor • 150 ml Joya zab főzőkrém Elkészítése: Hámozzuk meg és vágjuk finomra a hagymát. Az…

Bővebben

A Joya bemutatja a bűntudat nélküli nassolást

Egy zabital 0% cukorral – egyáltalán lehetséges? A zabban természetesen előforduló cukorral nehéz alacsony szinten tartani a zabitalok cukortartalmát. Nehéz, de nem lehetetlen! A Joya zabitala betartja ígéretét- krémes íz 0% cukorral: nem tartalmaz sem cukrot, sem édesítőszert, ami könnyű élvezetet jelent, mindössze 25 kcal/100 ml a nap bármely szakában. Ezt a vegán banánkenyet megéri…

Bővebben

Zabpelyhes-gyümölcsös turmix

Percek alatt készíthetünk egészséges reggelit , ha a Fasten gyümölcsjoghurtokat müzlivel gazdagítjuk. Diétázóknak kifejezetten optimális a nap bármely szakában, akár desszertként is. Ha egy kissé édesebben szeretjük nyugodtan tehetünk bele egy kanál mézet is , hogy jól induljon a napunk. Nehézségi fok: ①②③ Költség: ①②③ Elkészítési idő: 3 perc Várakozási idő:  perc Hozzávalók 2 főre:…

Bővebben

Vegán rizspuding gyümölcsszósszal

A rizspuding sokakat a gyermekkor gondtalan napjaira emlékeztet. A növényi alapú rizspuding hideg és meleg évszakban is tökéletes kikapcsolódáshoz és nosztalgiázáshoz. Gyorsan és egyszerűen elkészíthető és a friss eper cukormázzal is remekül harmonizál .   Nehézségi fok: ①②③ Költség: ①②③ Elkészítési idő: 30 perc Várakozási idő: 20  perc Hozzávalók 2 főre: 1 darab vaníliarúd 100…

Bővebben

Mandulás-pirosgyümölcsös palacsinta

Így kell elkezdeni a hétvégét: sok proteinnel, még több élvezettel és Joyával. Próbálja ki ezt a vegán protein palacsintát mandulakrémmel és bogyós gyümölcsökkel- tökéletes kényeztetés a hétvégére. Nehézségi fok: ①②③ Költség:①②③ Elkészítési idő: 40 perc Várakozási idő:   perc Hozzávalók 4 főre: A palacsintákhoz: 150 g liszt 350 ml Joya protein mandulaital 1 teáskanál sütőpor 1…

Bővebben

Sütőtökös, juhsajtos rizottó

Nehézségi fok: ①②③ Költség: ①②③ Elkészítési idő: 40 perc Várakozási idő:   perc Hozzávalók 4 főre: 30 dkg sütőtök 10 dkg Ovidur juhsajt 20 dkg rizs 3 dl fehérbor 1 gerezd fokhagyma 1 l  zöldség alaplé Egy – egy csipet  só és bors 1 ek. vaj a díszítéshez növényi csíra, pl. búzacsíra vagy snidling Elkészítése: A…

Bővebben

Sült spenótos és gombás rizottó

Ez a növényi alapú rizottó gombával és spenóttal különösen krémes és kiadós és tökéletes választás hétvégi étkezésre vagy vacsorára   Nehézségi fok: ①②③ Költség: ①②③ Elkészítési idő: 20 perc Várakozási idő:  50 perc Hozzávalók 4 főre: 250 g gomba 250 g tofu 1 db hagyma 2 evőkanál olívaolaj 100 ml fehérbor 300 g rizottó rizs…

Bővebben

Puncs krém csokis mandulával Valentin napra

Nehézségi fok: ①②③ Költség: ①②③ Elkészítési idő: 0,5 óra Várakozási idő:  perc Hozzávalók 4 főre: 2 csomag puncs ízű pudingpor 1 l tej maréknyi mazsola 1 ek. vaj 1-1csomag Nobilis kakaóporos tej csokoládés, kókuszos fehércsokoládés és karamellás mandula.   Elkészítése: A pudingport leírás szerint elkészítjük, majd a főzés végén mazsolát adunk hozzá. Vajjal kikent szív…

Bővebben

Vegán falatok Tzatziki-vel

Nehézségi fok: ①②③ Költség: ①②③ Elkészítési idő: 0,5 óra Várakozási idő: 20 perc Hozzávalók 6 főre: 1-1 doboz Linda McCartney burger, pulled pork burger és vöröshagymás-rozmaringos kolbász 2 doboz Tzatziki 1 uborka 2 paradicsom pár szál petrezselyem 20 dkg koktélparadicsom 2 fej lilahagyma 1 fej foghagyma kevés olívaolaj pár ágacska friss rozmaring   Elkészítése:  …

Bővebben

Sajtos pogácsa

Nehézségi fok: ①②③ Költség: ①②③ Elkészítési idő: 1 óra Várakozási idő: 1,5 óra Hozzávalók: 50dkg liszt 1 zacskó szárított élesztő 1tk cukor 1dl tej 15 dkg zsír 10 dkg vaj 2 tk só 2 db tojássárgája 2 dl Real Nature görög joghurt 1 tojássárgája a kenéshez 40dkg Real Nature füstölt sajt        …

Bővebben