Alacsony cukortartalmú eperkrém torta

A gyümölcsös eper összehasonlíthatatlanul élvezetes: csodálatosan friss, a nyár megtestesítője, és természeténél fogva édes. Ők ennek a nyári tortának a vitathatatlan csillagai, és ismét bebizonyítják, miből készülnek: ez a recept csak természetes cukrokat tartalmaz, és csodálatos íze van hozzáadott cukor nélkül!   Nehézségi fok: ①②③ Költség: ①②③ Elkészítési idő: 120 perc Várakozási idő: 25 perc…

Bővebben

Karfiolos tészta bechamel mártással

  Mulatságos neve van, de ez a fehér zöldség tökéletes, hogy egy kicsit több zöldséget vigyünk a napi étkezésbe. Különösen a krémes szósszal finom, a kedvenc tésztánkkal tálalva.     Nehézségi fok: ①②③ Költség: ①②③ Elkészítési idő: 25 perc Várakozási idő: 0 perc     Hozzávalók (4 főre): 1 hagyma 1 karfiol 4 teáskanál olíva…

Bővebben

Ellenállhatatlan tiramisu

Minden harapás Itáliába repít minket köszönhetően ennek a növényi alapú tiramisunak, mely egyáltalán nem tartalmaz állati összetevőket. Nehézségi fok: ①②③ Költség: ①②③ Elkészítési idő: 90 perc Várakozási idő: 30 perc   Hozzávalók: A piskóta áztatásához: 3 teáskanál kakaó 250 ml Dream & Joya Bio zab kávéital 2 teáskanál kávélikőr A piskótához: 150 ml Joya mandulaital…

Bővebben

VEGÁN FRANCIA TOAST KARAMELLIZÁLT BANÁNNAL

Vegán francia toast karamellizált banánnal   Nem is lehetne az állott kenyérszeletek felhasználásnának  jobb módja, mint ez a recept. A francia toast egy csodálatos és változatos módja a napkezdő reggelinek. A gyors reggelit kiegészíthetjük friss gyümölccsel vagy, mint ebben a receptben, karamellizált banánnal. Egy álomfinom kényeztetés tojás és tej nélkül.   Nehézségi fok: ①②③ Költség:…

Bővebben

FAGYASZTOTT ÁFONYÁS SAJTTORTA

    Anya a legjobb és általában ő készíti a legfinomabb édességeket. Mi lenne, ha Anyák napja alkalmából megfordítanánk a szerepeket?  Adjuk vissza neki a kedvességet ezzel az otthon készült áfonyás sajttortával. Ebből a növényi alapú és glutén mentes áfonyás sajttortából még az Édesanyád is szeretne még egyszer egy kis szeletet enni.   Nehézségi fok:…

Bővebben

CITROMFÜVES CRÉME BRULÉE

  A klasszikus francia desszert megbolondítva kókusszal és citromfűvel. Ellenállhatatlan és még elkészíteni is könnyű.   Hozzávalók (4 adaghoz):   100 ml Joya bio kókusz főzőkrém 200 ml hideg Joya szójaital 1 darabka citromfű 200 ml kókusztej 100 g cukor 2 darab kaffir lime levele 2 teáskanál keményítő 50 ml citromlé 4 teáskanál nádcukor  …

Bővebben

VEGÁN FARSANGI FÁNK

  A fánkok fontos részei a karneváli szezonnak. Ezzel a recepttel valóban vegánok és ellenállhatatlanul finomak.   Nehézségi fok: ①②③ Költség: ①②③ Elkészítési idő: 80 perc Várakozási idő: 40 perc   Hozzávalók:   250 ml Joya mandulás zabital 42 g élesztő 200 g növényi margarin 500 g liszt 100 g cukor 1 darab vanília 3…

Bővebben

MANDULA LEVENDULA MACCHIATO

  A krémes barista mandulaital és a pirított mandula íze mennyeien harmonizál a közepesen sötétre pörkölt kávéval és a levendula sziruppal. Mindenképpen ki kell próbálni!   Hozzávalók ( 1 adaghoz):   200 ml Joya barista mandulaital 40 ml espresso 0,5 teáskanál levendula szirup   Elkészítése: Habosítsuk fel a barista mandulaitalt és öntsük egy magas pohárba.…

Bővebben

GRÁNÁTALMA SMOOTHIE BROKKOLIVAL

Öntsük a Joya Zab-chiaitalt  és a gránátalma levét egy turmixba. Adjuk hozzá a banánt, az áfonyát és az almát, majd pürésítsük. Fokozatosan adjuk hozzá a brokkoli rózsákat, a gyömbért és a chiamagot. Először kis sebességgel keverjük össze, majd növeljük a sebességet, amíg a brokkoli teljesen el nem  keveredik a gyümölcsökkel. Osszuk szét az üvegekbe. Hűtve is finom! HOZZÁVALÓK…

Bővebben

ŐSZI CHIOGGIA CÉKLASALÁTA

Itt az ősz és a céklaszezon! Próbálta már a choggia céklát? A saláta nem csak finom lesz tőle, de gyönyörű is.