Tízórai iskolába

Ha szeretnénk egészséges tízórait csomagolni gyermekünknek az iskolába készítsük el az alábbi szendvicset és csomagoljunk mellé Good Milk joghurtitalt illetve desszertként Nobilis almakorongot. Garantált a siker és egy falat sem érkezik vissza az iskolából!   Nehézségi fok: ①②③ Költség: ①②③ Elkészítési idő: 10 perc Várakozási idő: Hozzávalók: 1 doboz Real Nature trio humusz 2 szelet…

Karamell café latte

Ez a karamell caffè latte biztosan megédesíti a délutánodat 😋 Csak kávéra, bio barista zabitalunkra és egy kis karamellszirupra van szükséged 🙌 Nehézségi fok: ①②③ Költség: ①②③ Elkészítési idő: 5 perc Várakozási idő: Hozzávalók 2 személyre: 2 dl espresso 2 dl Joya bio barista zabital 500 ml vagy 1 l 2 teáskanál karamell szirup Elkészítése: A…

Vegán mac’n’cheese

Vegán mac’n’cheese különleges összetevővel! A szószt fő összetevőként sütőtökből készítettük, és imádtuk! Próbálja ki – garantáltan imádni fogja! 😍   Nehézségi fok: ①②③ Költség: ①②③ Elkészítési idő: 30 perc Várakozási idő: Hozzávalók 2 személyre: 300 g tészta 1 kis hokkaido tök (kockára vágva) olivaolaj 1 fej friss fokhagyma 200 ml Joya 1,8%-os zabital 2 evőkanál…

Mini banános palacsinta

Nehézségi fok: ①②③ Költség: ①②③ Elkészítési idő: 30 perc Várakozási idő:15-20 perc Hozzávalók 2 személyre: 180 g tönkölyliszt 1 tk sütőpor 1/2 teáskanál só 1 evőkanál pisztácia vaj 2 evőkanál agavé szirup 250 ml Joya 0% zabital 100 ml szénsavas ásványvíz Elkészítése: Először keverjük össze a lisztet, a sütőport és a sót. Ezután az összes…

Aszpikos előétel

Nehézségi fok: ①②③ Költség: ①②③ Elkészítési idő: 10 perc Várakozási idő: perc Hozzávalók 2 személyre: 1 doboz Wojnar’s bécsi aszpikos hidegtál 1 csomag mini mozzarella 10 szem koktélparadicsom 10 szem olívabogyó 10 levél bébispenót 1 retek Elkészítése:A hozzávalókat az aszpikos tál kivételével  húzzuk nyársra, majd az aszpikos tálakat a dobozból kifordítva tálaljuk ízlésesen.

Müzli a hűtőből

Nehézségi fok: ①②③ Költség: ①②③ Elkészítési idő: 5 perc Várakozási idő:4-10 óra Hozzávalók 2 személyre: – 100 g zabpehely – 1 evőkanál mandulavaj – 300 ml Joya 0% mandulaital – 150 g Joya szójagurt – 2 evőkanál juharszirup – 1 banán – Fahéj Elkészítése: Keverjük össze a zabpelyhet, a mandulavajat, a Joya mandulaitalt, egy csipet…