Nehézségi fok: ②③

Költség: ②③

Elkészítési idő:  5 perc

Várakozási idő: 1 éjszaka

Hozzávalók :

– 200-250 ml Joya 1,8%-os zabital

– 60 g zabpehely

– 10 g chia mag

– 2 teáskanál pisztáciavaj

– 150 g Joya szójajoghurt

– opcionális: édesítőszer tetszés szerint

– 20 g vegán fehér csokoládé

– Pisztácia szóráshoz

Elkészítése:

Keverjük össze a zabpelyhet, a chia magot, a zablitalt, 1 tk pisztáciát és az édesítőt és tegyük hűtőbe legalább 4 órára vagy egy éjszakára. Másnap öntsük a tetejére szójagurtot és keverjünk bele 1 teáskanál pisztácia vajat. Díszítsük olvasztott fehér csokoládéval és pisztáciával. Rövid időre tegyük hűtőbe, hogy a csokoládé megdermedjen.