Nehézségi fok: ① ②③
Költség: ①②③
Elkészítési idő: 5 perc
Várakozási idő: 1 éjszaka
Hozzávalók :
– 200-250 ml Joya 1,8%-os zabital
– 60 g zabpehely
– 10 g chia mag
– 2 teáskanál pisztáciavaj
– 150 g Joya szójajoghurt
– opcionális: édesítőszer tetszés szerint
– 20 g vegán fehér csokoládé
– Pisztácia szóráshoz
Elkészítése:
Keverjük össze a zabpelyhet, a chia magot, a zablitalt, 1 tk pisztáciát és az édesítőt és tegyük hűtőbe legalább 4 órára vagy egy éjszakára. Másnap öntsük a tetejére szójagurtot és keverjünk bele 1 teáskanál pisztácia vajat. Díszítsük olvasztott fehér csokoládéval és pisztáciával. Rövid időre tegyük hűtőbe, hogy a csokoládé megdermedjen.