Ez a krémes Pina Colada tisztán növényi alapú, nagyon egyszerűen elkészíthető a kókuszos főzőkrémmel. Tökéletes növényi koktél a forró nyári napokra vagy felmelegít minket és megidézi a nyarat a hideg évszakban.
Nehézségi fok: ①②③
Költség: ①②③
Elkészítési idő: 10 perc
Várakozási idő: perc
Hozzávalók 2 adaghoz:
- 1 ananász
- 500 ml ananászlé
- 4 kiskanál rum
- 1 marék jégkocka
- 200 ml Joya bio kókusz főzőkrém
Elkészítése:
Először keverjük krémesre a kókuszos főzőkrémet egy evőkanál ananászlével.
Tegyük shakerbe a főzőkrémet a fehér rummal és a maradék ananászlével együtt, és rázzuk össze.
Szervírozzuk a növényi alapú koktélt jégkockával, díszítsük friss ananászszelettel és ananászlevéllel.
Ha inkább alkoholmentesen fogyasztanánk, egyszerűen hagyjuk ki a rumot – még mindig csodálatos íze lesz!