Ez a  krémes Pina Colada tisztán növényi alapú, nagyon egyszerűen elkészíthető a kókuszos főzőkrémmel. Tökéletes növényi koktél a forró nyári napokra vagy felmelegít minket és megidézi a nyarat a hideg évszakban.

 

Nehézségi fok: ②③

Költség: ②③

Elkészítési idő: 10 perc

Várakozási idő: perc

Hozzávalók 2 adaghoz:

  • 1 ananász
  • 500 ml ananászlé
  • 4 kiskanál rum
  • 1 marék jégkocka
  • 200 ml Joya bio kókusz főzőkrém

 

Elkészítése:

Először keverjük krémesre a kókuszos főzőkrémet egy evőkanál ananászlével.

Tegyük shakerbe a főzőkrémet a fehér rummal és a maradék ananászlével együtt, és rázzuk össze.

Szervírozzuk a növényi alapú koktélt jégkockával, díszítsük friss ananászszelettel és ananászlevéllel.

Ha inkább alkoholmentesen fogyasztanánk, egyszerűen hagyjuk ki a rumot – még mindig csodálatos íze lesz!