Hozzávalók:

A galuskához: 

200 g liszt
1 tojás
120 ml langyos víz
50 ml tej
1 csipet só
A szószhoz: 
1 ek vaj
1  hagyma
1 gerezd fokhagyma reszelve
200 g OM Bergkäse kis kockákra vágva
100 g Real Nature füstölt sajt kis kockákra vágva
300 ml tejszín
fehérbors ízlés szerint
A díszítéshez
1 újhagyma
2 marék pirított hagyma
Elkészítése:
Keverjük össze a lisztet, sót, langyos vizet, tojást és tejet. Forraljunk egy nagy edényben vizet, adjunk hozzá sót, majd a lobogó vízben főzzük ki a kiszaggatott galuskát. Ezt követően hideg vízben öblítsük le.
A hagymát vágjuk fel kis kockákra és a vajon pirítsuk meg. Adjuk hozzá a  szósz hozzávalóit, olvasszuk fel, majd elegyítsük. Ezután borítsuk bele a galuskát és jól forgassuk össze.
Tálaljuk apróra vágott újhagymával és pirított hagymával.