1. Tegyük a zabpelyhet, a 300 g vizet, a Joya Zab főzőtejszínt, a narancslevet, narancshéjat, a kardamomot és a sót egy edénybe és főzzük 10 percig 95 ° C-on. Eközben vágjunk az aprósüteményt finom csíkokra.
    2. Adjunk a kásához 30 g felcsíkozott aszalt kajszibarackot, keverjük össze, tegyük a zabkását 4 desszertüvegbe, és hagyjuk megdagadni.
    3. Adjunk 90 g aszalt kajszibarackot, 200 g vizet és citromlevet egy edénybe, forraljuk 5 percig, majd 1 percig, közben keverjük meg. Végül pürésítsük, ha szükséges.
    4. Osszuk el a sárgabarackot a zabkásán és szórjuk meg a csokoládés süteménnyel. Díszítsük a fennmaradó sárgabarack csíkokkal.

    HOZZÁVALÓK 4 FŐ RÉSZÉRE
    • 120 g zabpehely
    • 500 g víz
    • 200 g Joya Zab Főzőtejszín
    • 300 g narancslé (frissen préselt)
    • 1 tk reszelt narancshéj
    • 1 csipet kardamom
    • 2 csipet sót
    • 130 g szárított kajszibarack
    • 1 tk citromlé
    • 20 g csokis sütemény

    VARIÁCIÓK
    • A kajszibarack helyett szárított szilva vagy szilva is használható
    • Friss gyümölcsöt vagy kompótot is adhatunk a zabkáshoz

    ELKÉSZÍTÉSI IDŐ
    30 perc