Nehézségi fok: ②③

Költség: ②③

Elkészítési idő: 5 perc

Várakozási idő:4-10 óra

Hozzávalók 2 személyre:

– 100 g zabpehely

– 1 evőkanál mandulavaj

– 300 ml Joya 0% mandulaital

– 150 g Joya szójagurt

– 2 evőkanál juharszirup

– 1 banán

– Fahéj

Elkészítése:

Keverjük össze a zabpelyhet, a mandulavajat, a Joya mandulaitalt, egy csipet fahéjat és 1 evőkanál juharszirupot. Legalább 4 órára, vagy egy éjszakára a hűtőben pihentetjük. Keverjük össze a szójagurtot 1 evőkanál juharsziruppal. Osszuk el a zabpelyhet 2 pohárba/tálba, és kanalazzuk rá a szójagurtot, banánszeletekket és végül szórjuk meg fahéjjal.