Ki tudta, hogy a kávé hihetetlenül jól passzol a mogyoróhoz és fahéjhoz? Elkészítése elég egyszerű ahhoz, hogy minden nap élvezhessük – amit garantáltan meg fogunk tenni miután először kipróbáltuk!
Nehézségi fok: ①②③
Költség: ①②③
Elkészítési idő: 5 perc
Várakozási idő: perc
Hozzávalók (1 adaghoz):
50 ml Joya Barista szójaital
40 ml eszpresszó
1 csipet fahéj
1 teáskanál mogyoróvaj
Elkészítése:
Készítsünk eszpresszót és öntsük egy cappuccino csészébe, majd keverjük össze az eszpresszót mogyorópürével és fahéjjal.
Gőzöljük fel a Joya Barista szójaitalt, amíg el nem érjük a kívánt habmennyiséget, majd adjuk hozzá a csésze kávéhoz.
Szórjuk meg fahéjjal és élvezzük a páratlan ízeket.