Ki tudta, hogy a kávé hihetetlenül jól passzol a  mogyoróhoz és fahéjhoz? Elkészítése elég egyszerű ahhoz, hogy minden nap élvezhessük – amit garantáltan meg fogunk tenni miután először kipróbáltuk!

 

 

Nehézségi fok: ①②③

Költség: ①②③

Elkészítési idő: 5 perc

Várakozási idő:  perc

 

Hozzávalók (1 adaghoz):

50 ml Joya Barista szójaital

40 ml eszpresszó

1 csipet fahéj

1 teáskanál mogyoróvaj

 

Elkészítése:

 

Készítsünk eszpresszót és öntsük egy cappuccino csészébe, majd keverjük össze az eszpresszót mogyorópürével és fahéjjal.

Gőzöljük fel a Joya Barista szójaitalt, amíg el nem érjük a kívánt habmennyiséget, majd adjuk hozzá a csésze kávéhoz.

Szórjuk meg fahéjjal és élvezzük a páratlan ízeket.