Hozzávalók:

1 evőkanál olívaolaj
9 koktélparadicsom
1 üveg Kalamata olajbogyó
50 g feta sajt
500 g burgonya
1 pohár szárított paradicsom
1 csomag WOJNAR’S paradicsomos bazsalikom krém

Díszítéshez:
Friss bazsalikomlevél 
Só, bors malom



Elkészítése:
A meghámozott burgonyát megmossuk, lecsepegtetjük, majd konyhai reszelővel durvára lereszeljük.
A reszelt burgonyát sóval, borssal összekeverjük. 
Egy serpenyőben felforrósítjuk az olívaolajat, és elkenjük benne a keveréket.
Közepes lángon mindkét oldalát aranybarnára sütjük. 
A kész röstit kisebb szeletekre vágjuk.

A kész röstit két tányérra adagoljuk, és mindegyik rösti egyik oldalát megkenjük WOJNAR’S paradicsomos bazsalikom krémmel. 
Ezután a rösti tetejére tegyünk félbevágott koktélparadicsomot, olívabogyót, fetakockát és aszalt paradicsomot. 
Ezután oregánóval, fekete borssal és sóval, friss bazsalikomlevéllel díszítjük