Mini répatorta

Brandmania

Zöld wrap

Reggeli zabkása

Joya akkor és most

Második reggeli

Mini palacsinták

Forró csoki

Epres növényi smoothie

RTL Reggeli

A Plebs zenekar volt a vendégünk az RTL Reggeliben.

Pusztuló bolygó, halva született csecsemők – metál dallal hívják fel a figyelmet a környezettudatosságra

RTL Reggeli-Facebook

Egészséges ételeket kóstoltattunk az RTL Reggeliben

RTL Reggeli-Facebook

Hogyan segíthetnek a Real Nature termékei az életmódváltásban? Mikre érdemes figyelni, ha betegség miatt kell a megszokott étrendünkön változtatni?🥛🌱
Strasser-Kátai Bernadett, a Real Nature ügyvezetője, de Gereczné Rudnai Éva, marketing és beszerzési vezető, valamint Dr. Toldy-Schedel Emil, a Szent Ferenc Kórház főigazgatója voltak az RTL vendégei  a Facebook Live alatt.

RTL Reggeli

A vegán étrend az egészség megőrzésének titka? 

Egyre inkább a vegán étrend kerül előtérbe a fiataloknál. Strasser-Kátai Bernadett a Reggeli vendége volt és arról beszélgettek ha áttérünk a növényi alapú étrendre, három hónap alatt olyan géneket tudunk aktiválni a szervezetünkben, amik segítenek egészségünk megőrzésében. Dr. Toldy-Schedel Emil, a Szent Ferenc Kórház főigazgatója szerint az egészségügyi intézmények számára is fontos az egészséges táplálkozás hirdetése, hiszen ők csak a tüneteket kezelik, de a megelőzéseben az egészséges életmód a kulcs.

RTL Reggeli

A Real Nature több mint 10 éve elkötelezett az egészséges életmód és a fenntartható, környezetkímélő vállalati magatartás mellett. Termékeik zömében etikus, vegán termékek. Az egészségtudatosság és a környezettudatosság összefügg, és mindkettő nagyon fontos a cég számára.

RTL Reggeli- Facebook

Miért fontos a növényi alapú táplálkozás egészségünk megőrzésében?

RTL Reggeli- Facebook

Tudtátok, hogy milyen környezeti terheléssel jár egy pohár tehéntej előállítása?😱🥛
Milyen alternatív megoldásokat vezethetünk be mindennapjainkba, ha szeretnénk fenntarthatóban fogyasztani a kávénkat.

RTL Reggeli

Szerencsére kezd felnőni egy környezettudatosságra nyitott generáció. Az Under the Rainbow ovisai is mindennap találkoznak a szelektív hulladékgyűjtés vagy az újrahasznosítás gyakorlatával. Az óvoda vezetője, Paragi Ébel Emese és a Real Nature Kft. ügyvezetője, Strasser-Kátai Bernadett meséltek az együttműködésről és a klímatudatos, egészségorientált gondolkodásmód fontosságáról.

                                RTL Reggeli-Facebook

Hogyan pótolható a fehérje a növényi étkezésben? 

RTL Reggeli

Milyen pozitív oldalai vannak a növényi táplálkozásnak? 

                                  RTL Reggeli

Munkatársaink az RTL Reggeliben beszéltek a növényi eredetű termékek széles választékáról, a cég alacsony ökolábnyomáról, a kórházakkal és egészségügyi szervezetekkel való közös munkáról, valamint azt is elárulták milyen termékekkel lehet egészséges a bűnözés!

                                   RTL Reggeli

Mit tehetnek a cégek azért, hogy csökkentsék ökológiai lábnyomukat?

Joya All Plant All You-ízbomba úgy, ahogy Te szereted

Joya All Plant All You-Joya mandulaital- Tetőtől talpig önmagad!

Joya All Plant All You-Joya barista- Ne habozz…, inkább habozz!

Joya All Plant All You-Joya zabital protein- Jól nézel ki így is, úgy is!

Joya All Plant All You-teljes választék

Joya All Plant All You-barista választék

Joya All Plant All You-protein választék

Good Milk-megújult íz

Good Milk-megújult íz 5

Good Milk-megújult íz 4.

Good Milk-megújult íz 3.

 Good Milk- megújult íz 2.

Good Milk- megújult íz 1.

Hogyan változik a járvány harmadik hulláma idején az élelmiszerek értéke?

2021-03-19

 Jön az újabb szigorítás. Mit rágcsáljunk avagy mit ne hogy elkerüljük a túlsúlyt?

2021-03-05

Vásárlói panaszok kezelése az élelmiszeriparban

2021-02-26

Mit várhatunk 2021 élelmiszerétől?

2021-02-19

Online vásárlás és károsanyag kibocsátás

2021-02-12

Miért lehet avagy miért nem lehet tejnek nevezni a helyettesítő termékeket?

2021-02-05

Nem minden zöld ami annak tűnik

2021-01-22

Böjt és ivójoghurt

2021-01-15

Újévi fogadalmak

2021-01-08

Vegán Karácsony

2020-12-18

A vásárlói félelmek, szokások változása, alacsony gyümölcs, zöldség fogyasztás, egészséges ropogtatnivalok piaca, az egészségtudatos termékek iránti érdeklődés növekedése a járvánnyal összefüggésben 

2020-12-11

A szója

2020-11-27

Fehérje források a csirkemellen és a vödrös proteinen túl

2020-11-20

Dolce Vita-cukorcsökkentés az élelmiszerekben

2020-11-14

Vajon tényleg hazai, izémentes, természetes élelmiszereket vásárolunk?

2020-11-06

Hogyan támogatja a logisztika egy cég ökológiai lábnyomának csökkentését? 

2020-10-30

 Meddig helyben gyártott a helyben gyártott termék?

2020-10-16

 Hogyan figyeljünk az egészséges táplálkozásra pandémia idején?

2020-10-09

 Családi ökolábnyom csökkentés

2020-09-25

 Hogyan térjünk át a kisebb ökológiai lábnyomú étrendre?

2020-09-18

Karbon lábnyom csökkentés

2020-09-11

Fenntarthatatlan módon él a magyar?

2020-09-04

Good Milk-Good Time together!

Hogyan változtak a táplálkozási szokások a járványhelyzet miatt?

Profi a konyhámban – C Zoli

Profi a konyhámban – T. Dani

Profi a konyámban – H. Bea

Profi a konyhámban – P. Anna

Már nem a liszthalmozás a divat: egyre többen keresik az egészséges ételeket

Linda McCartney – Kindness forever

Tévedés, hogy a laktózérzékenység csak veleszületett lehet

STRASSER KÁTAI BERNADETT 2016

FruFru Winter

Joya Zabitalok | TV Spot 2017

Joya bei der Vegan Planet Messe 2016

NOEM cremix

NOEM kakao Laktosefrei

Frühstücks-Idee: Fruchtschiff | Joya Rezeptvideo

Joya bei der Vegan Planet Messe 2016

Himmlisches Matcha Mousse – vegan | Joya Rezeptvideo

Saftige Kürbisschnitten | Joya Rezeptvideo

YOGA IN VIENNA by Wari Om

JOYA Yoga Convention 2.0 | 2014

Vegane Riesen-Jogurette | Joya Rezeptvideo

Joya Yoga Convention 05.05.13

A férfi igazán férfi – a Good Milk igazán tej!