Azt mndják,hogy  Japánból származó, finomra porított matcha zöld tea rengeteg antioxidánst tartalmaz, amelyek megvédhetik a sejteket a negatív környezeti hatásoktól. A Barista Mandula italunk nem csak a tökéletes habot, hanem a kellemes és nyugodt hangulatiot is biztosít cukor nélkül.

 

Nehézségi fok: ②③

Költség: ①②

Elkészítési idő:   perc

Várakozási idő:  3 perc

 

Hozzávalók :

  • 0,5 tk matcha por
  • 50 ml víz
  • 250 ml Joya barista mandulaital

 

Elkészítése:

Szűrjük át a matchát egy teaszűrőn keresztül egy tálba. Felöntjük vízzel és hagyományos Matcha bambusz habverővel addig verjük, amíg a Matcha fel nem habzik. Habosítsuk fel a Joya barista mandulaitalt egy magas edényben habverővel. Hidegen is végezhető, de még könnyebb, ha a Joya barista mandulaitalt kissé felmelegítjük.

Tegyük a barista habot a matcha-ra.

Jeges matchához egyszerűen adjunk hozzá 3 evőkanál jeget.