Így kell elkezdeni a hétvégét: sok proteinnel, még több élvezettel és Joyával. Próbálja ki ezt a vegán protein palacsintát mandulakrémmel és bogyós gyümölcsökkel- tökéletes kényeztetés a hétvégére.

Nehézségi fok:②③

Költség:②③

Elkészítési idő: 40 perc

Várakozási idő:   perc

Hozzávalók 4 főre:

A palacsintákhoz:

  • 150 g liszt
  • 350 ml Joya protein mandulaital
  • 1 teáskanál sütőpor
  • 1 csipet só
  • olaj a sütéshez

A töltelékhez:

  • 4 teáskanál szeletelt mandula
  • 4 teáskanál vaj
  • 2 teáskanál juharszirup
  • ¼ teáskanál vanília kivonat
  • vagy nem vegán változatban: 4 evőkanál Cadbury Milk, Cadbury Crunchy Milk, Cadbury Caramell csokoládé krém

250 g friss  bogyós gyümölcs  (eper, áfonya, ribizli)

Elkészítése: Keverjük össze a palacsinta hozzávalóit és pihentessük 10 percig. Egy kis olajat öntsük egy serpenyőbe és hevítsük közepes hőfokra. A palacsintatésztából öntsünk 3-4 merőkanálnyit a serpenyőbe  és süssük a palacsinta mindkét oldalát 3-4 percig. Keverjük össze a töltelék hozzávalóit amíg krémessé nem válik. Mossuk meg a gyümölcsöket. Töltsük a krémet vagy a Cadbury krémek valamelyikét a palacsintába és hajtogassuk össze vagy tekerjük fel. Tálaljuk friss bogyós gyümölcsökkel amíg még meleg a palacsinta.