Így kell elkezdeni a hétvégét: sok proteinnel, még több élvezettel és Joyával. Próbálja ki ezt a vegán protein palacsintát mandulakrémmel és bogyós gyümölcsökkel- tökéletes kényeztetés a hétvégére.
Nehézségi fok: ①②③
Költség:①②③
Elkészítési idő: 40 perc
Várakozási idő: perc
Hozzávalók 4 főre:
A palacsintákhoz:
- 150 g liszt
- 350 ml Joya protein mandulaital
- 1 teáskanál sütőpor
- 1 csipet só
- olaj a sütéshez
A töltelékhez:
- 4 teáskanál szeletelt mandula
- 4 teáskanál vaj
- 2 teáskanál juharszirup
- ¼ teáskanál vanília kivonat
- vagy nem vegán változatban: 4 evőkanál Cadbury Milk, Cadbury Crunchy Milk, Cadbury Caramell csokoládé krém
250 g friss bogyós gyümölcs (eper, áfonya, ribizli)
Elkészítése: Keverjük össze a palacsinta hozzávalóit és pihentessük 10 percig. Egy kis olajat öntsük egy serpenyőbe és hevítsük közepes hőfokra. A palacsintatésztából öntsünk 3-4 merőkanálnyit a serpenyőbe és süssük a palacsinta mindkét oldalát 3-4 percig. Keverjük össze a töltelék hozzávalóit amíg krémessé nem válik. Mossuk meg a gyümölcsöket. Töltsük a krémet vagy a Cadbury krémek valamelyikét a palacsintába és hajtogassuk össze vagy tekerjük fel. Tálaljuk friss bogyós gyümölcsökkel amíg még meleg a palacsinta.