Nehézségi fok: ②③

Költség: ②③

Elkészítési idő:  30 perc

Várakozási idő: perc

Hozzávalók :

250 gramm cukor

150 ml olaj

350 almaszósz

130 g sütőkakaó

150 gramm liszt

1 teáskanál Sütőpor

150 g étcsokoládé (vegán) olvasztott

1 csomag vaníliás cukor

250 ml Joya mandulaital

A tetejére fagyasztott málna

Elkészítése:

Keverjük össze az almaszószt, a cukrot, a vaníliás cukrot és az olajat. Adjuk hozzá a lisztet, a sütőport és a kakaóport, keverjük össze és adjuk hozzá az olvasztott csokoládét, majd a Joya mandula italt. Keverjük össze és öntsük a tésztát egy tepsibe. Tetejét szórjuk meg fagyasztott málnával, és 175°C-on kb. 25-30 percig süssük.