Nehézségi fok: ① ②③
Költség: ①②③
Elkészítési idő: 30 perc
Várakozási idő: perc
Hozzávalók :
250 gramm cukor
150 ml olaj
350 almaszósz
130 g sütőkakaó
150 gramm liszt
1 teáskanál Sütőpor
150 g étcsokoládé (vegán) olvasztott
1 csomag vaníliás cukor
250 ml Joya mandulaital
A tetejére fagyasztott málna
Elkészítése:
Keverjük össze az almaszószt, a cukrot, a vaníliás cukrot és az olajat. Adjuk hozzá a lisztet, a sütőport és a kakaóport, keverjük össze és adjuk hozzá az olvasztott csokoládét, majd a Joya mandula italt. Keverjük össze és öntsük a tésztát egy tepsibe. Tetejét szórjuk meg fagyasztott málnával, és 175°C-on kb. 25-30 percig süssük.