Hozzávalók:
- Linda McCartney’s növényi burger
- Linda McCartney’s vöröshagymás, rozmaringos növényi kolbász
Az ízletes Linda McCartney’s termékeket ha nincs a lakásban használható grill, előmelegített sütőben 180oC-on 15-16 percen át süsse meg, mindkét oldalukon, ezt követően tálalásra, fogyasztásra kész.
Mediterrán salátatál:
- 1 fej jégsaláta
- 2-3 paradicsom
- 2 szál újhagyma
- 1 citrom leve
- oliva vagy tökmag olaj
- csipetnyi só
- ½ ek. cukor
A salátát alapos átmosást követően vágja fel csíkokra. A paradicsomot megtisztítás után kockázza fel. Az újhagymát pucolást követően karikázza fel. Halmozza egy tálra a salátát, helyezze el rajta a paradicsomot, újhagymát (ízlés szerint díszíthető még felkockázott retekkel, paprikával). Tálalás előtt locsolja meg az 1 citrom levével, s ugyanannyi olajjal, melybe előzetesen a csipetnyi sót és ½ ek. cukrot elkeverte. Ezt követően halmozza a tálra a megsütött Linda McCartney’s finomságokat.
Jó étvágyat, kellemes vendégvárást kívánunk.