Ez az ínycsiklandó desszert nemcsak jól mutat, hanem egészséges is, kizárólag növényi alapanyagokból készült. Készítse el Ön is és élvezze az elismerő gratulációkat.

 

Nehézségi fok: ②③

Költség: ②③

Elkészítési idő: 20 perc

Várakozási idő: perc

Hozzávalók 2 adaghoz:·

2 körte·

2 e.k. juharszirup·

200g liszt·

2 e.k. sütöpor·

1 csipet fahéj·

200 ml Joya bio zabital

Elkészítése:

A finomra vágott körtét pároljuk a juharsziruppal és kevés vízzel együtt egy lábasban, amíg a körte megpuhul és karamellizálódik.

Egy tálban keverjük össze a lisztet, sütőport, egy csipet fahéjat és 200 ml Joya bio zabitalt. Adjuk hozzá a körtét és jól keverjük össze.

A palacsintákat  forró serpenyőben, kevés olajon mindkét oldalon 1-2 perc alatt aranybarnára sütjük.

Díszítsük néhány fahéjas körtével és juharsziruppal.