Laktózmentes finomság a nyári szünetre.

Hozzávalók:

  1. 300 ml Joya Kókuszos Rizsital
  2. 1 kis banán
  3. 2 kiwi
  4. 100 g fehér szőlő
  5. 1/2 zöld alma
  6. 1 tk reszelt gyömbér
  7. 3 tk cukor vagy édesítőszer ízlés szerint
  8. 1 marék jégkocka

Laktózmentes finomság a nyári szünetre.

Elkészítés:

Hámozzuk meg az almát, a kiwit, a banánt és vágjuk apró darabokra. Mossuk meg a szőlőt.
A gyümölcsöket és a Joya Kókuszos Rizsitalt egy kevés cukorral és vízzel együtt összeturmixoljuk össze.
Adjuk hozzá a jégkockákat, és keverjük addig, amíg a frappé krémes állagú nem lesz.
Öntsük a kókuszfrappét befőttes üvegbe, és díszítsük almaszeletekkel, szőlővel.
http://joya.info/rezepte/