Laktózmentes finomság a nyári szünetre.
Hozzávalók:
- 300 ml Joya Kókuszos Rizsital
- 1 kis banán
- 2 kiwi
- 100 g fehér szőlő
- 1/2 zöld alma
- 1 tk reszelt gyömbér
- 3 tk cukor vagy édesítőszer ízlés szerint
- 1 marék jégkocka
Laktózmentes finomság a nyári szünetre.
Elkészítés:
Hámozzuk meg az almát, a kiwit, a banánt és vágjuk apró darabokra. Mossuk meg a szőlőt.
A gyümölcsöket és a Joya Kókuszos Rizsitalt egy kevés cukorral és vízzel együtt összeturmixoljuk össze.
Adjuk hozzá a jégkockákat, és keverjük addig, amíg a frappé krémes állagú nem lesz.
Öntsük a kókuszfrappét befőttes üvegbe, és díszítsük almaszeletekkel, szőlővel.
http://joya.info/rezepte/