Ha az ember nem tudja eldönteni, hogy jégkrémet, kekszet vagy süteményt egyen, készítsen egyszerre mindháromból finomságot! Ebben a receptben a tejmentes Joya jégkrém ropogós süteményekkel és jéghideg mandulaitallal keveredik. Ki ne ismerné ezt a különlegességet a kávézókból. Most próbáljuk ki otthon a karamellás-mandulás változatban.

Tegyünk 2 gombóc Joya mandulás karamella fagyit és 400 ml Joya Mandulaitalt egy keverőbe. Rövien mixeljük.
Adjunk hozzá egy marék süteményt vagy csokoládét, kekszet ízlés szerint és keverjük el. A legjobb rövid időkre ismétlődően megkeverni, így a hozzávalók fokozatosan összedolgozódnak. Ha túl sűrűnek találjuk, adhatunk még hozzá mandulaitalt.
Töltsük hűtött poharakba és szórjuk meg aprított keksszel.
Tipp: Kipróbálhatjuk Joya csokoládé fagylalttal és Joya rizsitallal elkészítve is.

ÖSSZETEVŐK (2 adaghoz)
2 gombóc Joya mandulás karamella fagylalt
400 ml Joya Mandulaital
Néhány szelet piskóta és/vagy csokoládés keksz