Nehézségi fok: ②③

Költség: ②③

Elkészítési idő: 15 perc

Várakozási idő: 60 perc

Hozzávalók:

  • 5 dl  Real Nature görög stílusú nádcukros joghurt
  • 5 dkg finomliszt
  • 4 db tojásfehérje
  • fél bio citrom héja
  • 1 teáskanál vaníliás cukor
  • 30 dkg málna vagy áfonya a díszítéshez

Elkészítés:

A lisztet egy tálba szitáljuk, majd hozzáadjuk a görög joghurtot, vaníliás cukrot és citromhéjat. Óvatos mozdulatokkal hozzádolgozzuk a habbá vert tojásfehérjét. Sütőpapírral bélelt, kivajazott kapcsos tortaformában egyenletesen eloszlatjuk. Előmelegített sütőben , 180 fokon 55-60 perc alatt megsütjük, majd hűlni hagyjuk. Szeleteljük, és bogyós gyümölcsökkel tálaljuk.