Nehézségi fok: ①②③
Költség: ①②③
Elkészítési idő: 15 perc
Várakozási idő: 60 perc
Hozzávalók:
- 5 dl Real Nature görög stílusú nádcukros joghurt
- 5 dkg finomliszt
- 4 db tojásfehérje
- fél bio citrom héja
- 1 teáskanál vaníliás cukor
- 30 dkg málna vagy áfonya a díszítéshez
Elkészítés:
A lisztet egy tálba szitáljuk, majd hozzáadjuk a görög joghurtot, vaníliás cukrot és citromhéjat. Óvatos mozdulatokkal hozzádolgozzuk a habbá vert tojásfehérjét. Sütőpapírral bélelt, kivajazott kapcsos tortaformában egyenletesen eloszlatjuk. Előmelegített sütőben , 180 fokon 55-60 perc alatt megsütjük, majd hűlni hagyjuk. Szeleteljük, és bogyós gyümölcsökkel tálaljuk.