Ez egy rendkívül gyorsan elkészíthető sütemény, melyet a görög joghurt tesz igazán könnyűvé. A család kedvence lesz.

Elkészítési idő:10 perc

Várakozási idő:25 perc

Hozzávalók kb. 8 szelethez:

  • 15 dkg Real Nature görög stílusú/ 2%-os light/nádcukros  joghurt vagy laktózérzékenyek részére laktózmentes verzióban is készíthetjük
  • 15 dkg liszt
  • 0,5 dl olívaolaj
  • 10 dkg cukor (nádcukros joghurtnál plusz cukorra nem lesz szükség)
  • 1 ek sütőpor
  • 1 csipet 
  • 1 bio citrom reszelt héja és leve
  • 3  tojás
  • 1 cs. vaníliás cukor
  • szóráshoz fahéjas porcukor

Elkészítése: Az összes hozzávalót keverjük össze, majd tegyük a tésztát olajozott és lisztezett őzgerinc formába és 180 fokra előmelegített sütőben süssük 25-30 percig. Kihűlést követően fordítsuk ki a formából és fahéjas porcukorral hintsük meg. Forró kakaóval kínáljuk.