Legyen szó nyárról vagy télről, ez a jeges frappé a fehér strandokat, a meleg napsugarakat és a frissítő tengervizet idézi meg.

Nehézségi fok: ②③

Költség: ②③

Elkészítési idő:  perc

Várakozási idő: 10  perc

Hozzávalók:

A csokoládé szószhoz:

100 g étcsokoládé

80 ml Joya bio kókusz főzőkrém

A frappéhoz

120 ml Joya bio kókusz főzőkrém

80 ml espresso

25 g barna cukor

600 ml Joya  barista kókuszital

6 db jégkocka

Elkészítés:

A csokoládészószhoz tegyünk 80 g csokoládét egy kisebb edénybe, és tegyük az edényt egy nagyobb, forró vízzel telt fazékba. Olvasszuk fel a csokoládét vízfürdőben, és keverjük össze a főzőkrémmel.

Keverjük össze az eszpresszót, a cukrot, 500 ml kókuszitalt, a jégkockákat és a főzőkrémet egy turmixgépben.

Habosítsuk fel hidegen a maradék Joya barista kókuszitalt.

A csokoládészószt elosztjuk 2 pohár között, hozzáadjuk a turmixgépben elkészített frappé-t, és habot öntünk rá.

A maradék csokoládét a habra reszeljük és szervírozzuk.