Fenntarthatóság szimbóluma díj

Támogatva a vásárlók egészségét Elnyertük a Fenntarthatóság szimbóluma díjat! A koronavírus-járvány jelentősen megváltoztatta mindannyiunk vásárlási és élelmiszer fogyasztási szokásait. A válság alatt többet kerestük az eltartható alap-élelmiszereket, háttérbe szorítva a friss márkatermékeket. Ezzel párhuzamosan számos alacsony minőségű, olcsóságával kitűnő termék került be sok bolt kínálatába. A megváltozott piaci környezet cégünket is számos új kihívás elé…

Alacsony cukortartalmú eperkrém torta

A gyümölcsös eper összehasonlíthatatlanul élvezetes: csodálatosan friss, a nyár megtestesítője, és természeténél fogva édes. Ők ennek a nyári tortának a vitathatatlan csillagai, és ismét bebizonyítják, miből készülnek: ez a recept csak természetes cukrokat tartalmaz, és csodálatos íze van hozzáadott cukor nélkül!   Nehézségi fok: ①②③ Költség: ①②③ Elkészítési idő: 120 perc Várakozási idő: 25 perc…

Karfiolos tészta bechamel mártással

  Mulatságos neve van, de ez a fehér zöldség tökéletes, hogy egy kicsit több zöldséget vigyünk a napi étkezésbe. Különösen a krémes szósszal finom, a kedvenc tésztánkkal tálalva.     Nehézségi fok: ①②③ Költség: ①②③ Elkészítési idő: 25 perc Várakozási idő: 0 perc     Hozzávalók (4 főre): 1 hagyma 1 karfiol 4 teáskanál olíva…

Profi a konyhámban: Izgalmas receptek Wossala Rozina ötletei és vezetése alapján, nézze meg, milyen ínyencségeket lehet varázsolni Joya, Good Milk, Real Nature görög joghurt termékeinkből 

  A foci mellett a főzés az, amihez mindenki ért. De mi történik akkor, ha egy igazi profi jelenik meg a szájhősök konyhájában? Wossala Rozina sztárok konyhájába látogat el, hogy megnézze, miből és hogyan főznek, és mit esznek? És azt is megmutatja, hogy ugyanazokból az alapanyagokból egy profi mire képes. Csak utána kell csinálni! A…

Adományok a Koronavírus járvány idején – Real Nature terméktámogatás

Cégünk immáron több mint 10 éve elkötelezett az egészséges életmód és a fenntartható, környezetkímélő vállalati magatartás mellett. Termékeink úttörő módon és hosszútávra előre tekintve felelnek meg  a jövő igényeinek. Folyamatos piackutatásainknak köszönhetően olyan új innovációkkal lépünk a piacra, amelyekkel sokszor a piaci trendeket is megelőzzük – mindezt az egészséges táplálkozás  szem előtt tartásával, valamint a…

Az új receptúrákkal poharanként akár 10 grammal is csökkenteni tudták a cukortartalmat. A NÖM ezzel évente 40 millió kockacukornyi cukrot takarítanak meg.

„Számos más fontos kérdésben, mint például a GMO-mentes és laktózmentes receptúránál vagy a széndioxid-semleges termékeknél vállalatunknál, a NÖM AG-nál a cukortartalom csökkentésében is fontos volt, hogy elsők legyünk a piacon abban is, hogy a termékeink megfeleljenek a preventív gyógyászatra szakosodott SIPCAN intézet ajánlásainak. Már 2017 elején elkezdtük lépésről lépésre átdolgozni a receptúráinkat, hogy jelentősen csökkentett…