1. Tegyük a kaprot a mixerbe, keverjük 3 másodpercig és nyomkodjuk le a széléről spatulával.
  2. Adjuk hozzá az uborkát, a Joya bio szójatejet, a Joya Bio natúr szójagurtot, a citromlevet, sót és borsot és keverje 30 másodpercig. Sózzuk, borsozzuk, öntsük egy tálba és kb. 2 órára tegyük a hűtőbe. Tálaljuk az uborkalevest mentával díszítve.

 

MUNKAIDŐ:  15 perc.

VÁRHATÓ IDŐ: 2 óra hűtés

 

HOZZÁVALÓK 4 ADAGHOZ
3 szál friss kapor
2 db uborka (meghámozzuk és magokat eltávolítjuk)
220 g Joya szója főzőtejszín
250 g Joya natúr szójagurt
1 tk citromlé, frissen préselve
½ tk só, frissen őrölt fekete bors ízlés szerint
4 szál friss menta levél