Indul a grillszezon!

Örvendeztessük meg vendégeinket ezzel a fehérjedús grill tállal :

 

Hozzávalók (4 személyre):

  • 2 cs. grill sajt
  • 1 csirkemellfilé
  • grillfűszer
  • 0,5 dl olívaolaj
  • 200 g NÖM Cottage cheese
  • 200g rukkola saláta
  • pár szem koktélparadicsom
  • pár szem olívabogyó

A salátaöntethez:

  • 200 g Real Nature görög stílusú joghurt
  • 2 ek citromlé
  • só és bors ízlés szerint
  • 2 ek olívaolaj
  • 2 ek finomra vágott petrezselyem, kapor
  • 1-1 kk. vörös – és fokhagyma reszelve
  • 1 teáskanál cukor

Elkészítése:

Pácoljuk a húst és sajtot a grillfűszer és olívaolaj keverékében akár egy éjszakán keresztül, hűtőszekrényben.

Másnap készítsük el a grillen. Míg sül, készítsük el a salátaöntetet: Az összes hozzávalót keverjük össze.

A salátát rendezzük el egy szép tálon és öntözzük meg a salátaöntettel. Halmozzuk rá a grillezett húst és sajtot, majd adagoljunk mellé cottage cheese-t.

Máris fogyaszthatjuk ezt a proteindús, ínycsiklandó tavaszi-nyári ételt.