Ez a mélypiros, gránátalmalével és brokkolival készült turmix bármely évszakban kiváló vitaminforrás. Télen fagyasztott bogyós gyümölcsökkel is készíthetjük, jégkockák helyett pedig adjunk ilyenkor hozzá egy kis vizet.

  1. Keverjük el a Joya Chia Zabitalt és a gránátalmalevet egy turmixgépben.
  2.  Adjuk hozzá a gyümölcsöket és pürésítsük.
  3. Majd lassan tegyük bele a brokkolit, a gyömbért és a chiamagot. Kis sebességgel keverjük, amíg a brokkoli rózsák szét nem aprózódnak.
  4. Végül hozzáadjuk a jégkockákat vagy egy kis vizet, majd elkeverjük.
  5. Öntsük üvegedénybe és díszítsük brokkoli levelekkel.
    (Tipp: Használhatunk blansírozott /rövid ideig előfőzött/ brokkolit is, a turmixital íze így valamivel enyhébb lesz.)

    HOZZÁVALÓK 2 POHÁR
    • 250 ml Joya Chia Zabital
    • 100 ml gránátalmalé
    • 1 banán
    • 120 g szeder
    • 120 g áfonya
    • 1 alma, hámozva, kockára vágva
    • 1 marék brokkoli rózsákra szedve
    • 1 tk gyömbér
    • 1 ek chiamag
    • 1 marék jégkocka