Támogatva a vásárlók egészségét

Elnyertük a Fenntarthatóság szimbóluma díjat!

A koronavírus-járvány jelentősen megváltoztatta mindannyiunk vásárlási és élelmiszer fogyasztási szokásait. A válság alatt többet kerestük az eltartható alap-élelmiszereket, háttérbe szorítva a friss márkatermékeket. Ezzel párhuzamosan számos alacsony minőségű, olcsóságával kitűnő termék került be sok bolt kínálatába. A megváltozott piaci környezet cégünket is számos új kihívás elé állította, éppen ezért vagyunk nagyon büszkék arra, hogy elnyertük a Trade magazin Fenntarthatóság szimbóluma díját!

Cégünk klímatudatos, környezetkímélő vállalati magatartás mellett (gyártás és működés) kínál több mint 10 éve olyan termékeket, amelyek támogatják a hazai vásárlókat egészségük megőrzésében. Vállalati hitvallásunk különösen a jelen helyzet alatt kap kiemelt fontosságot, hiszen az újításokról, termékbiztonságról nap mint nap informáljuk a kereskedőket, élen járva azok fejlesztésében.

A Fenntarthatóság szimbóluma pályázat célja az volt, hogy minden évben, minél több olyan sikeres projekt kerüljön bemutatásra, amelyek hozzájárulnak egy fenntarthatóbb jövő eléréséhez.

A meghirdetett kategóriákba összesen 23 pályázat érkezett, amelyet a szakmai zsűri online értékelt. Azok a pályázatok, amelyek az elérhető maximális pontszám 70%-át elérték, megkapták a Fenntarthatóság Szimbóluma díját. A nyertesek akár vállalati, akár egy-egy márkára vonatkozó fejlesztéseikkel, beruházásaikkal példaként állhatnak a piac szereplői és a vásárlók előtt. Cégünk nagyon büszke az elnyert díjra, célunk, hogy a jövőben is úttörő módon és hosszútávra tekintve álljunk a jövő vásárlóinak szolgálatában, mindezt az egészséges táplálkozás szem előtt tartásával, klímatudatos, fenntartható megoldásokkal.