Hozzávalók a tésztához (2,5 dl-es bögrével mérve):

– 25 dkg Real Nature túró
– fél bögre porcukor
– egy csipet só
– fél csomag sütőpor
– 7 evőkanál tej
– 5 evőkanál olaj
– 2 bögre liszt

Hozzávalók a töltelékhez:
– 1-2 evőkanál olaj a kenéshez
– 4 evőkanál porcukor
– 2 csapott evőkanál kakaópor (holland, ha másfélét használunk, akkor abból picit több)

1.A töltelékhez keverjük össze a porcukrot és a kakaóport, majd kapcsoljuk be a sütőt 200 fokra.

2. Botmixerrel keverjük krémesre  a túrót a porcukorral, majd adjuk hozzá  a sütőport, a sót, az olajat és a tejet.

3. Ezeket is mixeljük össze, majd kézzel dolgozzuk bele a lisztet.

4. Nyújtsuk ki a tésztát téglalap alakúra, 1-2 centi vastagságúra. Kenjük meg olajjal a tetejét, szitáljuk rá a kakaóporos keveréket, nagyjából egyenletesen.

5. Tekerjük fel szorosan, majd vágjuk  két centis darabokra  és sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztassuk őket.

6. Kb. 15 perc a sütési idő. Még melegen tálaljuk!