A tavasz végre kopogtat az ajtónkon, és így nő a fogyasztók igénye is a magas fehérjetartalmú termékek iránt. A fehérje most már nem csak a sportrajongók, hanem az egészségtudatos vásárlók számára is elérhető. A fogyasztók 48%-a arról számolt be, hogy magas fehérjetartalmú élelmiszereket keres, hogy erősítse immunrendszerét.1

De miért ne tennénk valami jót a környezetünkért is azzal, hogy saját táplálkozásunkhoz növényi eredetű fehérjeforrásokat választunk?

 

 

A növényi alapú az új fehérjeforrás

A Joya megmutatja, hogy a fogyasztók hogyan elégíthetik ki könnyen napi fehérjeszükségletüket növényi alapú italokkal.

 

A Joya zab, mandula és kókusz növényi alapú fehérjeitaljai körülbelül annyi fehérjét biztosítanak, mint a normál tehéntej, de sokkal kevesebb vizet és földet használnak fel az előállításukhoz és sokkal jobb a CO2 egyensúly.

Ráadásul a Joya növényi fehérje italai természetes szójafehérjéből készülnek – a zab, a mandula és a kókusz finom íze továbbra is teljes mértékben megmarad!

A Joya ellenállhatatlan ereje

 

Az egészségtudatos fogyasztók és a sportrajongók egyszerűen nem tudnak ellenállni a Joya fehérjeitalainak. A Joya fehérjecsaládjának népszerűségét alátámasztja a Joya zabprotein ital erőteljes, +112%-os növekedése Ausztriában.2 A Joya Mandula Protein ital sikere pedig, hogy bekerült az 5 legkelendőbb termék közé az osztrák piacon, tovább igazolva a nagy keresletet.3

 

 

 

Frissítő reggeli egy csipet fehérjével tavaszra

 

A Joya egyedülálló növényi fehérjeital választékával könnyedén feltöltheti fehérjetartalékát egy frissítő protein shake elkészítésével, vagy egy reggeli palacsintával Joya zab-, mandula- vagy kókuszfehérje itallal fűszerezve. A Joya fehérjeitaljai nemcsak magas fehérjetartalmúak, mivel 100 ml-ben több mint 3 g fehérjét tartalmaznak, hanem egyáltalán nem tartalmaznak cukrot (kivéve a zab természetesen előforduló cukrait), így csalás nélkül is élvezetté varázsolják a fogyasztók reggelijét!

 

1:DairyReporter (2021): A dive into high protein trends, claims and applications.

2: Nielsen AT, Total Market, Last 12 Weeks MAT 27/02/2022

3: Qlikview CY 2021 AT