A jó feltekerés fél siker: a lédús csirke, a ropogós saláta, a fűszeres olajbogyó és a friss narancs-kakukkfű-joghurt kombinációja ínycsiklandó és pillanatok alatt készen áll.
Hozzávalók :
- 200g csirkemell
- 2 teljes kiőrlésű pita
- 1 kaliforniai paprika
- 200ml Real Nature görög joghurt
- 1 ek Nöm teavaj
- 10 zöld olajbogyó
- 1 narancs
- 1 kezeletlen citrom
- kakukkfű
- 1 tölgyfalél saláta
- só
- bors
Elkészítése:
Hámozzuk meg és vágjuk fel a narancsot, reszeljük le a citromhéjat. Keverjük össze a Real Nature natúr görög joghurtot a citromhéjjal és a narancsdarabkákkal, és ízesítsük kakukkfűvel, sóval és borssal.
Mossuk meg a csirkemellet és a paprikát, vágjuk csíkokra és Nöm teavajban rövid ideig süssük minden oldalról. Ezután csökkentsük a hőt, hogy a csirke ne száradjon meg túlságosan. Fűszerezzük sóval és borssal, amint elkészült.
Ezután mossuk meg a tölgyfalevelet és vágjuk szeletekre az olajbogyót. Röviden melegítsük fel a teljes kiőrlésű pitákat a mikrohullámú sütőben vagy egy serpenyőben majd az összes hozzávalót halmozzuk bele és tekerjük fel. A végét tekerjük vastagabb papírba. Tálaljuk narancs-kakukkfű joghurttal.
Elkészíthetjük Real Nature laktózmentes, light vagy nádcukros joghurttal is.