A jó feltekerés fél siker: a lédús csirke, a ropogós saláta, a fűszeres olajbogyó és a friss narancs-kakukkfű-joghurt kombinációja ínycsiklandó és pillanatok alatt készen áll.

Hozzávalók :

  • 200g csirkemell
  • 2 teljes kiőrlésű pita
  • 1 kaliforniai paprika
  • 200ml Real Nature görög joghurt
  • 1 ek Nöm teavaj
  • 10 zöld olajbogyó
  • 1 narancs
  • 1 kezeletlen citrom
  • kakukkfű
  • 1 tölgyfalél saláta
  • bors

 

Elkészítése:

Hámozzuk meg és vágjuk fel a narancsot, reszeljük le a citromhéjat. Keverjük össze a Real Nature natúr görög joghurtot a citromhéjjal és a narancsdarabkákkal, és ízesítsük kakukkfűvel, sóval és borssal.

Mossuk meg a csirkemellet és a paprikát, vágjuk csíkokra és Nöm teavajban rövid ideig süssük minden oldalról. Ezután csökkentsük a hőt, hogy a csirke ne száradjon meg túlságosan. Fűszerezzük sóval és borssal, amint elkészült.

Ezután mossuk meg a tölgyfalevelet és vágjuk szeletekre az olajbogyót. Röviden melegítsük fel a teljes kiőrlésű pitákat a mikrohullámú sütőben vagy egy serpenyőben majd az összes hozzávalót halmozzuk bele és tekerjük fel. A végét tekerjük vastagabb papírba. Tálaljuk narancs-kakukkfű joghurttal.

Elkészíthetjük Real Nature laktózmentes, light vagy nádcukros joghurttal is.