Hozzávalók:

A palacsintához:

30 dkg finomliszt
2 ek. +1dl olaj a sütéshez
1 db tojás
4 dl szénsavas ásványvíz
1dl tejszín
1 ek cukor
1 csipet só
1 ü. áfonyalekvár

Az öntethez:
500g Real Nature görög stílusú áfonyás joghurt
pár csepp citromlé
150 g friss áfonya

A palacsinta hozzávalóit összekeverjük, majd felhevített olajon kisütjük őket. Amíg sül,
elkészítjük a görög joghurtos öntetet. A Real Nature görög stílusú áfonyás joghurtot
összekeverjük pár csepp citromlével és friss áfonyával. A palacsintákat megkenjük
áfonyalekvárral, majd négyfelé hajtogatjuk vagy egymásra tesszük őket tortaszerűen és
meglocsoljuk a görög joghurtos öntettel. Pár szem friss áfonyával vagy színes
szórócukorral díszíthetjük.